Το Κέντρο Γλωσσών Boza ιδρύθηκε το 1979 στους Αμπελόκηπους, Θεσσαλονίκης. Το εκπαιδευτήριο ξένων γλωσσών έχει κάνει αισθητή τη διαφορά στον τομέα της εκπαίδευσης στην πόλη υιοθετώντας καινοτόμες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και όντας στο πλευρό των χιλιάδων μαθητών, ακόμα και μετά το πέρας της αποφοίτησής τους.

Στα σαράντα τέσσερα  (44) έτη της λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου μας, η ποιότητα παραμένει αδιαμφισβήτητα σταθερή. Γεγονός που γίνεται αντιληπτό και από τα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας που βρίσκονται σε εντυπωσιακά επίπεδα.

Κατά την έναρξη κάθε σχολικού έτους θέτουμε τους νέους εκπαιδευτικούς μας στόχους. Οι στόχοι αυτοί επιτυγχάνονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς με τη μέγιστη αξιοποίηση και των ηλεκτρονικών μέσων. Πιο συγκεκριμένα, οι αίθουσες μας διαθέτουν Διαδραστικούς Πίνακες, προσφέρεται ξεχωριστός χώρος με Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και οι μαθητές μας μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό τους βιβλίο κι από το σπίτι.

Ένας σημαντικός αρωγός της επιτυχίας μας είναι η πρωτοποριακή, μαθητοκεντρική μέθοδος διδασκαλίας. Η μέθοδος σε συνδυασμό με τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου ενεργού περιβάλλοντος μάθησης για τον εκάστοτε μαθητή είναι τα συστατικά της πολυετούς επιτυχημένης πορείας. Ακόμα, οι μαθητές μας αισθάνονται μέλη μίας ομάδας στην οποία αισθάνονται άνεση και ζεστασιά.

Ενσωματωθείτε στην οικογενεία του εκπαιδευτηρίου μας, ελάτε να γίνουμε συνεργάτες στη μάθηση!

"Το να εκπαιδεύεις το μυαλό χωρίς να εκπαιδεύεις την καρδιά, δεν είναι εκπαίδευση"

 –  Αριστοτέλης

BOZA UCMAS Επικοινωνία